Vakmanschap is Meesterschap, canvas foto kwaliteit

Naast consumenten maken ook veel beroepsfotografen gebruik van onze diensten. Veel professionele fotografen laten hun mooiste foto’s bij ons afdrukken. Al onze klanten krijgen dezelfde service en 100% garantie. De foto effecten, filters en design services zijn voor al onze klanten. Mocht je nog een andere vraag hebben dan kun je ons altijd bellen of mailen. Wij helpen je graag!
canvas foto kwaliteit

De beste kwaliteit canvas

Wij maken de beste kwaliteit canvas doeken. Onze inkopers selecteren zorgvuldig de beste materialen en testen die uitgebreid. Onze inkt is UV-bestendig wat wil zeggen dat onze doeken niet vervagen of dat de print niet minder zichtbaar wordt door veroudering door de zon. Geen risico voor jou, 100% gegarandeerd.

De beste canvas foto kwaliteit is onze passie

Er zijn heel veel goedkope canvas doeken beschikbaar, maar wanneer het aankomt op jouw kostbare herinnering op linnen is de kwaliteit van een canvas print heel belangrijk. Dat is de reden dat wij gebruik maken van de beste materialen. Niets gaat ons te ver om jouw herinnering, jouw kunstwerk te laten schitteren.

canvas foto kwaliteit
tessa-spannen

Hoge kwaliteit Printers

We gebruiken alleen de beste professionele printers van HP om jouw foto op canvas af te drukken. Onze methode van afdrukken is de beste van de branche.

Specificaties van onze canvasdoeken

We gebruiken de beste canvas foto kwaliteit doek. We gebruiken Uv-bestendig canvasdoek met een matte textuur, helder wit, bestaand uit een mix van katoen en polyester met een gewicht van 340g per m2

beste kwaliteit foto op canvas
mooiste canvas foto

Gelamineerde frames

Onze canvasdoeken worden met de hand opgespannen op een houten frame wat bestaat uit gelamineerde spielatten. Gelamineerd wil zeggen dat wij hout gebruiken wat speciaal is gefabriceerd zodat het niet kan kromtrekken. De spielatten zijn ontworpen om stevigheid en vorm te geven aan de foto op canvas.

Beschermende finish zodat de canvas foto nooit zal vervagen

Wij gebruiken de hoogste kwaliteit lak waardoor jouw foto op canvas jarenlang goed beschermd is tegen krassen en de invloed van Ultraviolet licht. Je kunt onbezorgd genieten!

fotowand
fotomobiel

Handmatig opgespannen

Onze canvasfoto’s worden handmatig opgespannen en voorzichtig geïnspecteerd om je te verzekeren van de hoogste kwaliteit. Onze mensen zijn daarop getraind en hebben oog voor detail.