Wij ❤ canvas foto’s en dat is te zien!

Sinds 2003 is Canvasfoto bezig met maar één ding: Het leveren van de hoogste kwaliteit canvas foto’s en de beste canvasfoto’s. Tegenwoordig leveren wij op alle ondergronden of het nu hout, aluminium, tuinposters of plexiglas is.

beste canvas foto's

Handgemaakt met liefde

Samen gaan wij ervoor zorgen dat jouw unieke kunstwerk fonkelt aan de muur. Wij helpen je totdat je precies krijgt wat je wilt. Uiteraard kun je ook zelf online je canvas foto bewerken.

Van foto op canvas naar meesterwerk

Wij willen graag dat je je canvas foto, je foto op hout of je foto op aluminium krijgt waar je van droomt. Het beeld wat in je hoofd zit en wat je graag wil laten schitteren aan de muur. Daarvoor heb je bij ons verschillende mogelijkheden: Of je creëert de foto zelf of wij helpen je. Speciaal daarvoor hebben we een aantal mogelijkheden om je foto te bewerken: Foto Effecten (bijv. pop art) Filters (net als op instagram) En drie foto bewerkingsservices.Deze opties kunnen afzonderlijk of in combinatie worden gebruikt. Hiermee kun je je foto omzetten van gewoon naar buitengewoon. Je creëert je eigen persoonlijke kunstwerk. Al deze mogelijkheden kun je kiezen in je bestelling.

Vergelijk de kwaliteit van canvas foto’s

Canvasfoto.nlversusde andere jongens
Gratis Digitaal voorbeeld Wat je ziet is wat je krijgt! Geen verrassingen.Geen voorbeeld. “life is like a box of chocolates you never know what you gonna get..”
Je eigen Persoonlijke DesignerOm je advies te geven en te zorgen dat je order perfect wordt afgeleverd.E-mail support of call center medewerkers die jou mogelijkerwijs met je order kunnen helpen
Customer Service en Support van Wereldklassedoor mensen die je echt willen helpen. Bereikbaar per email/chat of telefoonEmail support dat wel dagen kan duren voordat je antwoord krijgt of erger nog. Auto antwoorden of voicemail. Wie wil dat?
De beste kwaliteitsprints Tegen een zeer goede prijs en we geven de ophangmaterialen er gratis bij, met spijker!Veel van onze concurrenten lopen de kantjes er af door doek van lage kwaliteit te gebruiken, goedkope inkt en geven jou het ophangmateriaal wel of niet maar zonder spijker
Levenslange garantie zonder voorwaardenJe bent er of helemaal weg van of we herdrukken het doek of je krijgt je geld terug. Zo simpel is het. Daarom noemen we het ook 100% Love garantieVarieert van geen garantie tot 1 maand garantie maar jij bent verantwoordelijk voor het terugsturen van het doek en ook de kosten daarvan. En we kunnen niet garanderen dat het makkelijk wordt…
Supermakkelijk order proces.Toch vragen?
bel ons! 085-0110128
Veel extra stappen en gecompliceerde opties. Je moet er zelf achter komen of je foto goed genoeg is, of het bestand groot genoeg is etc.
Elke resolutie, elk formaat en elke grootte We zorgen ervoor dat het er perfect komt uit te zien. Gegarandeerd!Minimum bestandsgrootte, gecompliceerde opties, en veel stappen in het orderproces. Ontworpen om hun werk te besparen maar levert jou werk op.
canvas foto's

Klant fanaten

Als het gaat om klanttevredenheid, dan is tevreden zijn niet goed genoeg, we komen dan pas op stoom. We willen onze klanten inspireren en hun laten genieten van de totale ervaring met Canvasfoto, vanaf het moment dat ze op de site komen tot het leveren van onze topkwaliteit canvasfoto’s en alles wat er tussen zit. We garanderen dat je je leven lang ervan zult genieten

canvasfoto's van top kwaliteit

Galerie kwaliteit canvas afdrukken

We gebruiken topkwaliteit canvas, het beste hout, het mooiste aluminium state of the art printers, de beste premium inkten en baklijsten die decennialang meegaan en om er zeker van te zijn dat we de hoogste kwaliteit canvas foto’s leveren. We bezuinigen niet op onze materialen en onze mensen. Zij maken het verschil. Al onze doeken worden met de hand in Nederland gemaakt zodat we controle houden op de kwaliteit.

canvasfotos

Van plaatje naar canvasfoto experts

Jouw waardevolle foto’s omzetten naar een canvasdoek of kunstwerk van andere makelij is een proces dat wij zeer serieus nemen. Onze designers optimaliseren je foto, verwijderen rode ogen, passen de kleuren aan en snijden de afbeelding bij zodat deze perfect past op je doek. Wil je lage kwaliteit afbeeldingen afdrukken? Dat is voor ons geen probleem. Daar hebben wij speciale foto filters en foto effecten voor ontwikkeld.