canvas schilderijen schip
canvas schilderij portretCanvas Schilderijen

Canvas Schilderijen

Gratis bezorging!

Canvas schilderijen van Canvasfoto worden gemaakt door vakmensen met passie voor hun ambacht. “Handgemaakt met liefde” is dan ook ons motto. Een canvasschilderij zorgt voor sfeer en warmte in je huis.

Begin nu!
59,99inclusief gratis bezorging!
canvas schilderijen

Canvas schilderijen zijn unieke bewerkte of onbewerkte foto’s voor aan je muur. Deze schilderijen bieden je een ontzettend leuke manier om jouw favoriete foto een mooie plek in huis of op kantoor te geven.  Dit kan een afbeelding zijn die je zelf hebt gemaakt of je kunt je laten inspireren in onze beeldbank.

Op onze bestelpagina vind je een aantal mogelijkheden om je canvas schilderij te bewerken. Je kunt er filters en/of effecten toevoegen of je kunt gebruik maken van een aantal photoshop opties.

Upload je foto of kies er een uit onze collectie en wij zorgen ervoor dat deze op professionele wijze wordt afgedrukt.

canvas schilderijen schip

Hoe bestel je een mooie canvas schilderij?

Het is heel makkelijk om bij ons canvas schilderijen te bestellen. Je kunt op Canvasfoto jouw afbeelding uploaden. Na het uploaden van de afbeelding kun je je foto bewerken.  Als je klaar bent dan plaats je je bestelling. Wij krijgen de bestelling binnen en zorgen ervoor dat hij afgedrukt en bezorgd wordt binnen 72 uur. Sneller kan ook. Voor 15.00 uur besteld en met een aangevinkte optie tijdens de bestelling leveren we binnen 24 uur. Een normale bestelling wordt via GLS binnen 3 werkdagen bezorgd.  De betalingen worden allemaal op een zeer veilige manier geregeld. Wij hebben een streng beveiligde pagina (https) waarop de betalingen tot stand komen. Daarmee garanderen we de veiligheid van onze klanten.

Waarom canvas schilderijen?

Het is heel leuk om een aantal canvas schilderijen  in huis te hebben. Daarmee kun je je eigen karakter en persoonlijkheid uitdrukken. Met deze persoonlijke en unieke stukjes kunst in je huis kun je laten zien waar je voor staat en wat je mooi vindt. Onze missie is om het plaatje wat jij in je hoofd hebt te realiseren.

Een canvas schilderij is een uniek en persoonlijk kunstwerk aan de muur. Je kiest zelf wat voor foto je op het canvas wilt hebben. Het is dus een persoonlijke keuze. Door je interieur te verfraaien met een canvas schilderij laat je een stukje van jezelf zien. Op een kantoor kan een canvas schilderij ook heel leuk zijn. Je kan het logo van je bedrijf, de oprichters, of een overzichtsfoto van het bedrijventerrein laten zien.

canvas schilderij portet

Kwaliteit van onze canvas schilderijen

De kwaliteit van canvas schilderijen is heel belangrijk. Wij letten heel goed op de kwaliteit van het soort canvasdoek en de kwaliteit van onze inkt. Is dit niet het geval dan is de kans groot dat de foto heel snel vervaagd. Dat is zonde. Ook moet het canvas strak gespannen staan. Als het canvas losjes is gespannen dan gaat het doek na een tijdje hangen, dit is niet mooi. Al onze canvas schilderijen worden gedrukt op een zware kwaliteit canvas. Het houten frame bestaat uit gelamineerde latten die ervoor zorgen dat je jaren onbekommerd kunt genieten van je kunstwerk.

Wij werken al onze canvasdoeken af met een beschermende vernis die ervoor zorgt dat je doek niet vervaagt en beschermt tegen water en andere invloeden van buitenaf. Voor een overzicht van alles wat we doen met kwaliteit klik hier.

Voordelen van Canvas schilderijen bij canvasfoto.nl

Waarom bestellen bij canvasfoto.nl?

Wij bieden:

–              Gratis bezorgen

–              Gratis retour

–              Professioneel advies

–              Uitstekende materialen zoals:

  1.              UV-bestendige inkt
  2.              Gelamineerde latten
  3.              Beste kwaliteit canvas

–              We love you garantie: Levenslange garantie op bubbels, scheuren en kleuren 

–              Gratis ophangsysteem

–              Veilig betalen via een beveiligde verbinding

Canvas schilderijen in allerlei formaten

Het is mogelijk om een canvas schilderij in heel veel verschillende maten te krijgen. Wij leveren canvasdoeken vanaf 20 cm x 30 cm. Dit loopt op per 5 cm. Je kan dus zelf kiezen welke maat je wilt. Zelfs als je een afwijkende maat wilt is dit mogelijk. Neem contact op met onze klantenservice en wij geven aan wat de mogelijkheden zijn. Het is ook mogelijk om een heel groot formaat te kiezen zodat de foto je hele muur bedekt. Het is wel belangrijk dat de foto die je hiervoor gebruikt van voldoende kwaliteit is. De maximale grootte is 3 meter bij 1 meter voor een canvas doek. Voor een canvas schilderij dat geschikt is voor buiten kun je een tuinposter bestellen. De maximale maten daarvan zijn groter.

canvas-schilderij-natuur

Extra informatie

Materiaal

Canvas

Heb je een vraag of opmerking,
of wil je gewoon even kletsen?
Geef ons een belletje!

Dionne

Canvasfoto.nl - Klantenservice