foto op canvas panorama
foto op canvas drieluikfoto op canvas zwart witfoto op canvasfoto op canvas panoramafoto op canvas goedkoop

foto op canvas

Gratis bezorging!

Maak eenvoudig je eigen foto op canvas van topkwaliteit. We drukken je foto haarscherp af op hagelwit canvasdoek en leveren je canvas foto binnen 3 werkdagen bij jou thuis!

  • Hoge kunstgalerij kwaliteit
  • 2 of 4 cm dikte van het frame
  • Gratis ophangsysteem
  • Eigen afmetingen
  • Gratis bezorging

Wil je hem de volgende dag al in huis hebben? Selecteer dan de optie spoedlevering in je bestelling.

Begin nu!
59,99inclusief gratis bezorging!
foto-op-canvas

Jouw foto op canvas met de mooiste filters en effecten

Als je een beetje extra hulp nodig hebt om alles uit je afbeelding te halen dan hebben we drie verschillende photo shop diensten services die beginnen vanaf 29,95 en die elke foto omzetten in een meesterwerk.Voor de beste foto op canvas hoef je niet verder te zoeken. Wij maken er werk van jouw foto op canvas af te drukken naar jouw wensen. Wij leveren je niet alleen de beste kwaliteit, maar wij leveren ook tegen de beste prijs.
Je hoeft geen specialist te zijn!
Alles is mogelijk. Je kunt eenvoudig aangeven hoe je de foto op canvas afgedrukt wilt hebben. Je kan kiezen welk formaat je wilt, of het doek moet doorlopen over de rand en of er een tekst op moet komen. Staan je wensen niet bij de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons en wij gaan speciaal voor je aan de slag.

Al het materiaal gaat eerst door onze handen voor wij de foto op canvas afdrukken. Dit houdt in dat wij de kwaliteit van de foto eerst bekijken en eventueel optimaliseren. Is dat om de een of andere reden niet mogelijk, dan nemen wij contact met je op.
Op deze manier houden wij de kwaliteit hoog en ontvang je geen canvas doek waarvan de kwaliteit onvoldoende is.
Mocht de foto op canvas toch niet voldoen aan je eisen, hanteren wij het: “100% tevredenheids” principe”. Je kan hier binnen 3 maanden na levering gebruik van maken.

Foto op canvas bestellen

foto op canvas drieluik boven bank
Wij hebben naast onze ‘gewone’ diensten nog een aantal extra diensten waar je rekening mee kunt houden als je je foto op canvas bestelt. Wij bieden een aantal foto effecten aan waarmee je je foto kunt personaliseren. Ook is het mogelijk om een baklijst om je foto op canvas te bestellen. Dat kan alleen bij foto’s met een framedikte van 2 cm. Ook als er aan de foto nog wat meer moet
gebeuren zijn daar mogelijkheden voor. Op de foto bewerken pagina vind je alle foto bewerking tools die wij bieden om je foto op canvas geheel naar jouw wens te maken. Als laatste is het handig als je een foto op canvas koopt om na te denken over garantie. Wij bieden een 100% tevredenheid garantie als je onverhoopt niet tevreden bent. Halen we de foto weer op… Gratis.

De kwaliteit van je foto op canvas

Wij kunnen je dit garanderen! Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen. Zowel de gebruikte inkt, als de gelamineerde spielatten zijn van topkwaliteit. Voor je foto maken wij alleen gebruik van de beste canvasdoeken, die een regelmatige structuur hebben.
Zo ben je verzekerd van een mooi stukje kunst dat niet alleen persoonlijk is, maar ook nog eens een leven lang meegaat.

Afleveren van je canvas foto

Wanneer je voor 15:00 uur besteld, kunnen wij je de 24-uurs levering garanderen. Normaal wordt de foto binnen 3 werkdagen verzonden. De foto wordt voor verzending door ons aan een laatste inspectie onderworpen, zorgvuldig verpakt in noppenfolie en daarna in een speciale doos gedaan. Daarna wordt jouw kunstwerk via de post of een gespecialiseerde pakketdienst verzonden. Je ontvangt het canvas doek in onberispelijke staat. Het werk is al voorzien van een deugdelijk ophangsysteem, je kan de foto op canvas dus meteen ophangen.
Er kan dus morgen al een mooi nieuw en eigen gemaakt kunstwerk boven de bank hangen. Mocht je gebruik willen maken van onze diensten, filters en effecten of heb je een andere vraag bel of mail ons dan.
foto op canvas haven rotterdam

Foto op canvas, een leuk en persoonlijk cadeau

Een foto op canvas is ook een leuk en vooral persoonlijk cadeau. Het onderwerp van de foto, maar ook de kleurstelling, kan een mooi en origineel cadeau opleveren. Opa of oma verblijden met een mooi schilderijtje van hun nieuwbakken kleinkind, of een grappige gezinsfoto voor op kantoor van uzelf of uw partner. Maar ook een mooie herinnering aan een bijzondere dag of gebeurtenis van of voor een vriend. De mogelijkheden zijn legio.
Je bent er in ieder geval zeker van verzekerd dat je een origineel cadeau geeft!

Foto op canvas uit onze eigen collectie

Wij zijn voortdurend op zoek naar mooie en aansprekende foto’s die wij je kunnen aanbieden. Inmiddels hebben we een grote collectie samengesteld waarin je kunt rondkijken en misschien doe je ideeën op om zelf mee aan de slag te gaan.
De canvasfoto’s uit onze galerie zijn in alle maten verkrijgbaar. Indien je voor 15:00 uur bestelt, kun je morgen in het bezit zijn van je eigen gemaakte schitterende foto(s) op canvas.
Klik hier om een kijkje te nemen in onze eigen collectie.

Foto op canvas panorama

foto op canvas panorama
Wil je een goedkope en echt grote foto op canvas? Daarin zijn we gespecialiseerd. Een van onze klanten, een bedrijf in containeroverslag, heeft maar liefst 30 doeken van 2 meter bij 1 meter besteld waarbij de grootste uiteindelijk 3 meter bij 1 meter is geworden.Daar zijn we trots op om dit soort opdrachten te mogen uitvoeren. Een foto op canvas groot maar dan ook echt groot, vraagt behoorlijk wat van de foto. Je kunt er van uitgaan dat het afdrukken van een canvas foto met deze grootte een bestand vergt van meer dan 10mb. Ook de resolutie moet hoog zijn. Denk dan aan minimaal 300dpi (dots per inch). Dat is nodig omdat bij deze foto op canvas panorama afdrukken de pixels erg veel worden uitvergroot. Dan is het ook logisch dat hoe meer pixels er zijn per inch hoe scherper de foto blijft.

Wij zijn specialisten in foto op canvas

Wanneer je met ons in zee gaat, ben je ervan verzekerd dat je met specialisten aan de slag gaat. Ons personeel bestaat louter uit specialisten en wij houden de ontwikkelingen op ons vakgebied nauwlettend in de gaten.
Voor ons staat kwaliteit voorop, maar mocht er onverhoopt toch iets aan te merken zijn op ons product of op onze werkwijze dan willen wij dat graag van je weten. Natuurlijk ontvangen wij ook graag complimenten:). Wil je je foto op canvas vergelijken? Kijk dan op deze pagina, foto op canvas vergelijken hoe doe je dat, op welke punten je kunt vergelijken.

Category:

Extra informatie

Materiaal

Canvas

Heb je een vraag of opmerking,
of wil je gewoon even kletsen?
Geef ons een belletje!

Dionne

Canvasfoto.nl - Klantenservice