foto op doek foto op canvas
canvas doeken foto op canvasfoto op doek

Foto op doek

Gratis bezorging!

Een foto op doek geeft iedere ruimte een warme en natuurlijke sfeer. Het canvasdoek zorgt ervoor dat je kamer tot leven komt. Wil je binnen 24 uur geleverd krijgen? Geen probleem. Als je voor 15.00 uur bestelt en aangeeft tijdens je bestelling dat je met spoed je wanddecoratie geleverd wil hebben, krijg je je bestelling de volgende dag. Kijk in onze beeldbank voor inspiratie.

Begin nu!
59,99inclusief gratis bezorging!
foto op doek foto op canvas
Creëer een persoonlijke en vertrouwde sfeer met een foto op doek. Het canvasdoek is gemaakt van natuurlijke en hoogwaardige materialen die jouw foto op doek laten stralen. Ontwerp je eigen foto op canvas met je mooiste herinneringen en maak de mooiste wanddecoratie voor in je interieur!

Begin hier

Foto op doek voor jouw mooiste wanddecoratie

De meeste mensen maken heel veel foto’s, maar de vraag is wat doe je ermee? In het beste geval bewaar je ze op je smartphone of post je ze op facebook of instagram. De foto’s die je hart doen verwarmen verdienen een mooiere plek. Bij uitstek is een foto op doek daarvoor geschikt. Wij maken het je gemakkelijk om je mooiste foto(s) in een paar stappen af te drukken en om deze dan cadeau te geven of in je eigen ruimte op te hangen. Een cadeau krijgt een persoonlijke tintje en als je in het in je huis of appartement ophangt heeft het een gezellig effect. Je houdt de mooie herinneringen vast en koestert ze regelmatig.

De beste kwaliteit foto op doek van goede kwaliteit

Bij een cadeau maar ook voor jezelf is het belangrijk dat je er lang van kunt genieten en dat je je niet ergert aan de slechte kwaliteit van de print. Wij adviseren dan ook om na te gaan op welk materiaal er wordt afgedrukt, of er gebruik wordt gemaakt van gelamineerde latten (deze trekken niet krom), welke kwaliteit inkt wordt gebruikt en last but not least of jouw foto op doek wordt afgewerkt met vernis zodat deze beschermd is tegen verkleuring en andere invloeden van buitenaf. Wij gebruiken zelf de beste materialen zodat je er lang van kunt genieten en dat is ook de reden dat we 100% garantie durven en kunnen geven op al onze producten. Ben je niet tevreden dan halen we het doek gewoon weer op. Kosteloos!

Bij canvasfoto worden alle foto’s handmatig gecontroleerd voordat ze worden afgedrukt. Als we denken dat de gevraagde foto op doek te groot is zullen we adviseren welke grootte past bij het aangeleverde fotobestand. Uiteraard sturen we dan meteen een voorbeeld zodat je goed kunt zien hoe het eindresultaat gaat worden. Zodra je deze hebt goedgekeurd gaan wij jouw foto op doek afdrukken. De doeken worden handmatig opgespannen zodat deze mooi strak zijn en we zorgen voor een mooie afwerking in de hoeken. Ook krijg je er een ophangset gratis bij.

foto op doek drieluik

 

Foto op doek voor fotografen

Fotografen hebben veel klanten die misschien wel een foto op doek willen hebben. Maar waar kan je dit het beste laten doen? Kies in ieder geval voor een leverancier die met kwaliteit bezig is en ervoor zorgt dat je klanten krijgen wat ze verwachten en het liefst natuurlijk meer. Wij streven naar 100% klanttevredenheid door in ieder geval het bezorgen en retourneren altijd gratis te doen zodat je altijd gewaarborgd bent van een uitstekende service. Ook als hetgeen je krijgt niet helemaal voldoet aan de verwachting. Daarnaast maken wij gebruik van de beste materialen om ervoor te zorgen dat onze klanten supertevreden zijn. Dat is in ons beider belang :-).

Veel fotografen maken al gebruik van onze diensten om canvasdoeken af te laten drukken en ook om foto’s te laten bewerken. Dat komt onder meer omdat we een aantal zeer getalenteerde Photoshop professionals in dienst hebben en in ons netwerk die alles op het gebied van foto bewerken mogelijk maken. Als je opgeeft wat je wilt veranderen zullen wij daar een offerte voor maken. Kleine bewerkingen doen we natuurlijk gratis!

Beste service voor een foto op doek

Als je iets extra’s aan je foto wilt toevoegen zoals tekst of juist iets wilt weghalen dan kun je bij ons terecht. Wees niet bang om vragen te stellen. Wij beantwoorden de vragen graag voor je en helpen je om tot een zeer goed resultaat te komen. Is de klant tevreden, dan zijn wij tevreden.

foto op doek

Foto op doek in alle maten

Het is bij ons mogelijk om je foto op doek te kiezen in veel verschillende maten. We beginnen bij 30 x 30cm en dit loopt op per 10cm. Je kan dus kiezen voor een klein doek maar ook een heel groot doek doek voor over je hele muur. De grootste maat is 3 meter bij 1 meter. Mocht de gewenste maat er niet bij staan, neem dan contact op. Wij kunnen elke maat leveren.

Je kan een foto op doek voor heel veel verschillende doeleinden gebruiken. Met een foto op doek kan je een hele persoonlijke of unieke muurversiering maken. Dit is erg leuk voor in je huiskamer aan je muur. Op deze manier heb je iets unieks hangen wat niemand anders heeft. Je zal bij je buurman niet dezelfde muurversiering zien hangen. Een foto op doek kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld een kantoor, om deze op te vrolijken. Of je kunt aan je klanten laten zien hoe het bedrijf in de loop der jaren is gegroeid met overzichtsfoto’s. Dat doet het altijd goed bij nieuwe klanten…

Extra informatie

Materiaal

Canvas

Heb je een vraag of opmerking,
of wil je gewoon even kletsen?
Geef ons een belletje!

Dionne

Canvasfoto.nl - Klantenservice