foto op linnen
herinnering op linnenwereldkaart op houtplaat detailwereldkaart op houtplaatwereldkaart op hout detailwereldkaart op houtwereldkaart op plexiglas detailwereldkaart op glaswereldkaart op aluminium detailwereldkaart op aluminium

Foto op linnen

Gratis bezorging!

Een foto op linnen geeft je kamer een mooie en warme sfeer. Het natuurlijke materiaal zorgt ervoor dat je wanddecoratie tot leven komt.

Begin nu!
59,99inclusief gratis bezorging!
Foto op linnen
foto op canvas panorama
Foto op linnen voor iedereen die een afbeelding heeft waarvan je denkt “ja die wil ik aan de muur”! Of het is een herinnering die je wilt blijven koesteren of het is een kunstwerk dat goed past bij je interieur. Een foto op linnen past daar heel goed bij. Het kan van alles zijn. Bij Canvasfoto kun je je herinnering op linnen af laten drukken. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit perfect is doordat wij handmatig opspannen waardoor een heel mooi resultaat wordt gehaald.

Kwaliteit foto op linnen

Handgemaakt met liefde! Dat is ons credo en wij zorgen ervoor dat dat bij al onze afdrukken gebeurd. Inclusief die van jou. Wij begrijpen dat jij jouw herinneringen koestert en dat je er jarenlang van wilt genieten. Mocht je je foto willen bewerken dan kan dat. Wij hebben een aantal speciale fotobewerkingsmogelijkheden waardoor je foto op canvas precies zo wordt afgedrukt zoals jij hem wilt hebben. Ook als je een foto stuurt van mindere kwaliteit, bijv. door gebruik te maken van een wat oudere smartphone, zorgen wij ervoor dat hij alsnog goed genoeg wordt om af te drukken. Voordat wij hem afdrukken sturen wij jou een proefdruk zodat je kan zien wat wij gaan afdrukken en jij daar je akkoord op kan geven. Wij leveren niet alleen een mooie foto op linnen, wij zorgen ervoor dat jouw foto een waar kunstwerk wordt. Mocht je nog meer willen weten over onze kwaliteit? Klik dan hier voor de pagina waar we alles vertellen over onze kwaliteit en hoe we ons onderscheiden.

foto op canvas drieluik
Foto op linnen

Meerdere mogelijkheden voor een herinnering op linnen

Een foto op linnen kan voor veel doeleinden gebruikt worden. Of je nu je kamer op wilt fleuren door een wanddecoratie op te hangen of dat je iemand een leuk cadeau wilt of dat je een herinnering wilt aan je favoriete huisdier alles is mogelijk. Een foto op linnen is het perfecte cadeau. Hij kan overal opgehangen worden en is in meerdere maten verkrijgbaar. Voor ieder wat wils.

Foto op canvas voor fotografen

Heb je net een leuke fotoshoot gehad met een klant en wil hij/zij een herinnering op linnen bestellen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij gebruiken de beste materialen zoals extra zware kwaliteit canvas, gelamineerde latten, inkt van HP die UV-bestendig is en wij voorzien elk doek van een beschermlaag en een gratis ophangset. Daarmee is elke klant verzekerd van jarenlang plezier. Al onze doeken worden handmatig gecontroleerd en opgespannen waardoor deze altijd superstrak worden afgeleverd.

Foto op linnen in meerdere maten

Wij bieden een groot assortiment omdat wij alle maten aanbieden. Ook is het mogelijk om op verschillende materialen af te drukken zoals:

Verder kun je bij ons ook een baklijst erbij bestellen waardoor het lijkt of het kunstwerk ‘los’ van de muur komt. De laatste optie die we bieden is de mogelijkheid om je kunstwerk op te delen in meerdere panelen. Daarmee krijg je een heel mooi twee/drieluik of hoeveel luiken je ook wilt creëren. Deze kan je mooi naast elkaar ophangen waardoor je een heel leuk en speels effect krijgt.

Foto op linnen bestellen

Het enige wat je hoeft te doen is een afbeelding te uploaden en eventueel de foto te bewerken. Met onze photoshop opties of onze fotofilters en foto effecten. Wij zorgen er voor dat je gegarandeerd een hele mooie foto op linnen krijgt. Wij bezorgen jouw foto op canvas gratis en als je niet tevreden bent halen we deze ook nog gratis op. Ook 24-uurs levering is bij ons mogelijk. Wil je je canvasfoto met spoed laten bezorgen dan garanderen wij dat als deze voor 15.00 uur is besteld. De volgende dag bij jou is. Wil je geïnspireerd worden? Neem dan een kijkje in onze beeldbank.

Category:

Extra informatie

Materiaal

Canvas

Heb je een vraag of opmerking,
of wil je gewoon even kletsen?
Geef ons een belletje!

Dionne

Canvasfoto.nl - Klantenservice