Service voor Fotografen

fotografen drieluik
Drieluik sepia met accentkleur

Wat wil je graag als Fotograaf?

  • een leverancier die meedenkt
  • afspraak is afspraak
  • goede tarieven
  • commissie op je eigen werk

Hierboven staat een voorbeeld van de diensten die wij leveren. Fotograaf Robert Govers maakte de foto in de linkerbovenhoek en uiteindelijk hebben we de foto daaromheen geleverd naar volle tevredenheid van de klant van Robert. Het is een drieluik met een steunkleur in sepia. Zie de foto met fotograaf Robert Govers en de klant hieronder.

fotografen drieluik
Fotograaf Robert Govers met een zeer tevreden klant

Jarenlange ervaring met fotografen

Door onze jarenlange ervaring, sinds 2004, met fotografen weten wij heel goed wat jij van ons verwacht. Dat is ook de reden waarom wij speciaal voor de professionele fotograaf een aantal foto bewerkings mogelijkheden in het leven hebben geroepen. Hierdoor is een optimaal resultaat voor jou en jouw klant gegarandeerd.
Wij gebruiken de beste kwaliteit canvas en inkt. Wij spannen met de hand waardoor je gegarandeerd een strak gespannen doek krijgt geleverd. De eerste proefdruk is gratis zodat je dit zelf kan beoordelen. Ben je uiteindelijk toch niet tevreden met ons? Dan herdrukken we de foto of je krijgt je geld terug. Wij geven een 100% Love garantie, zonder kleine lettertjes.
Wij hebben professionele designers in ons team. Deze getalenteerde professionals zorgen ervoor dat er een kwalitatief hoogwaardig canvas wordt geleverd.

Gekalibreerde schermen

Wij maken gebruik van gekalibreerde schermen en een gekalibreerde printer. Hierdoor komt de foto precies uit de printer zoals hij op het scherm te zien is.
Voor fotografen hebben wij een speciale deal. Als je als fotograaf bij ons aanmeldt via info@canvasfoto.nl en je geeft je KVK nummer door krijg je een gratis canvasdoek. Bovendien kun je bij ons jouw werk laten zien en mocht dat verkocht worden dan krijg je een commissie van 33% op de verkoopprijs. Op deze manier heb je zelf ook een hele leuke bijverdienste.
Naast deze commissie kunnen wij ook op allerlei manieren je foto bewerken. Daarvoor hebben we drie diensten samengesteld nl.:
– Touch up
– Update
– Make Over
Hiermee kun je ervoor kiezen om de foto zelf te bewerken of dit uit te besteden. Kies wat je wilt.
Jullie maken de foto’s, wij zorgen voor de levering en service! Dat is wat wij doen. Jullie zijn onze nummer 1!
Door onze ervaring in het designen en produceren van kwalitatief hoogwaardige fotoproducten weten wij precies wat de consument wil:

Wat bieden wij aan een fotograaf?

• Je wilt een zeer goede kwaliteit met veel flexibiliteit zonder gedoe voor een goede prijs.
• Waarbij je weet ‘afspraak is afspraak’! Wij zorgen ervoor dat je klanten op tijd en naar tevredenheid hun canvas doek krijgen.
• Wij werken met gekalibreerde schermen waardoor er geen kleurverschil optreed met jouw beeldscherm.

Extra services voor een fotograaf

De canvas doeken die wij bieden hebben dezelfde kwaliteit als de doeken voor de consument met een paar belangrijke verschillen:
• Persoonlijke aandacht voor al je aanvragen van begin tot levering.
• Gratis bestelling om te zien welke kwaliteit wij leveren. Maximale grootte 30×40.
• 33% commissie op elke bestelling oftewel 33% van de omzet is voor jou! Hier kun je lezen hoe het allemaal in zijn werk gaat.
Onze 100% liefdes garantie. Of je vind het geweldig, of we herprinten het, of je krijgt je geld terug. Geen kleine lettertjes.
• Uploaden van jouw foto’s
• 24 uurs levering is mogelijk, standaard is 72 uurs levering. Dit gaat in op het moment van jouw akkoord. Kijk hier voor de bezorgdata.
• Een team van professionele designers vormgevers die klaarstaan voor al je vragen
En uiteraard staan we altijd open om te horen wat je nog meer nodig hebt om je klanten tevreden te stellen.

Neem contact met ons op

Laat ons weten hoe we contact kunnen opnemen en we zullen jou vertellen welke stappen we zetten om jou te laten deelnemen aan ons programma. Het emailadres is info@canvasfoto.nl of neem contact op met onze klantenservice.