tuinposter-met-ophangogen
losse tuinpostertuindoek-met-tunnelzoom-stenen-muurtuinposter aluminium frametuinposter schuttingtuinposters bij zwembadtuinposter aluminium framefoto op tuinpostertuindoektuinposter tunnelzoom

Tuinposter

Gratis bezorging!

Een tuinposter kan die saaie muur of die lelijke plek wegwerken. Ook kun je net dat beetje kleur geven wat de tuin afmaakt.  Hoe doe je dat? Dat kan met een mooie tuinposter. Je hebt de keuze om te kiezen uit onze beeldbank van vakfotografen of je upload je eigen foto. Bij Canvasfoto is alles mogelijk.

Begin nu!
59,99inclusief gratis bezorging!
foto-op-canvas
Heeft u ook genoeg van die saaie tuinmuur? Maar wat kun je ermee? Verander je uitzicht op die lelijke stenen of grauwe planken door een schitterende tuinposter. Dan kijk je ineens naar een pittoresk dorpje, een slingerend weggetje, een bloemenveld of schapen in de wei.

Voordelen van een tuinposter

 1. Elke maat is mogelijk. Een tuindoek op een houten of aluminium frame kan tot 5 meter breed en 170 cm hoog worden geleverd.
 2. We kunnen de poster leveren op een houten frame die geschikt is voor alle weer elementen. Bij ons dus geen panelen waar gaten in moeten worden geboord waardoor de schroeven aan de voorzijde zichtbaar zijn.
 3. Onze frames worden gemaakt van duurzaam hout die geschikt is voor het Nederlandse klimaat. Geen lijmverbindingen of gelamineerd hout maar een duurzaam en stevig frame.
 4. Tuinposters met rvs ophangogen zijn leverbaar tot 10 meter breed en 4 meter hoog.
 5. Wij leveren ook maatwerk waardoor we tot op de cm nauwkeurig kunnen leveren. Je geeft aan welke maat je wilt hebben en wij gaan het maken.
 6. Al onze muurdecoraties zijn weerbestendig en je krijgt 3 jaar garantie op de tuindoeken.
 7. Al onze tuinposters zijn afwasbaar en eenvoudig schoon te maken.
 8. We hebben een uitgebreide collectie aan schitterende foto’s. Je kunt ook zelf een afbeelding naar ons toesturen die we vervolgens voor je afdrukken. Voor elk wat wils. Klik hier voor onze collectie in de beeldbank.
 9. 100% controle op alle posters. Daarnaast ook onze 100% garantie. Als je niet tevreden bent halen wij de tuinposter weer bij jou op. Kosteloos.
 10. We hebben houten frames in 2 verschillende maten nl. 2 en 4 cm. Wij adviseren bij tuinposters van meer dan 100 cm breed/hoog om een frame van 4 cm te nemen.
tuinposter doorkijk
doorkijkje naar andere tuin

De ophangmanieren van een tuindoek

Het is mogelijk om de tuindoek op meerdere manieren op te hangen:

 • Los tuindoek (zonder ophangsysteem). Als je een tuin poster zonder ophangsysteem bestelt kun je zelf beslissen hoe en waar je je poster op wilt hangen.
 • Aan een houten frame. Dit frame houdt de tuinschilderij goed strak en gemakkelijk opgehangen worden aan een tuinmuur. Een frame kan worden geleverd in 2 diktes nl. 2 cm en 4cm. Wij adviseren om bij tuinposters van meer dan 100cm een frame te kiezen van 4cm.
 • Aan een aluminium frame. Dit frame bestaat uit stevige buizen. Een tuinposter kan bij dit frame makkelijk gewisseld worden. Als je regelmatig van uitzicht wilt veranderen is dit een ideale oplossing.
 • Tuin poster met ophangogen. Dit is een poster met ringen aan de buitenkant. Je kan bepalen hoeveel ringen je wilt hebben aan een zijde. Wij adviseren om in ieder geval om de 30 cm een ophangoog te nemen.
 • Tuin poster met lus ook wel tunnelzoom genoemd. Op deze manier heb je een tuinposter met een lus aan beide uiteinden waar een buis of lat doorheen kan. Hij is op deze manier gemakkelijk op te hangen aan het ophangsysteem dat hierbij hoort.
  Genoeg manieren om je tuinposter op te hangen dus! Voor ieder wat wils.

tuinposter-met-ophangogen

tuinposter-in-houten-frame

Materiaal van een tuinposter

tuinposter dakterras
Tuindoek op een dakterras

Een tuinschilderij wordt gemaakt van het materiaal PCV vinyl. Door dit materiaal is de tuindoek stevig bestand tegen elk weertype. Ook is de inkt op de tuinposter speciaal vervaardigd waardoor de kleur niet vervaagd door de zon. Op deze manier kun je jarenlang genieten van je tuinposter.

Hoe bevestig ik mijn foto op doek buiten?

De manier waarop je de tuinposter ophangt, hangt af van het ophangsysteem die je bestelt. Om een voorbeeld te geven stel je kiest voor het aanbrengen van ringen in je tuinschilderij,  dan kun je het tuindoek ophangen door middel van touw of rekkers (elastiek haken).

Kies je voor een ander tuinposter ophangsysteem?

De zogenaamde zoom/tunnel systeem werkt geheel anders. Hier is er aan de onder en bovenkant een tunnelsysteem(dubbelgevouwen zeildoek welke is vastgezet) vastgenaaid. Door deze tunnel kun je dan een lat of buis steken waardoor het foto op doek buiten de benodigde stevigheid krijgt.  Er dient dan alleen nog een draad aan het doek bevestigd te worden om het op te hangen.

Het laatste systeem is tevens de meest exclusieve manier van ophangen van een tuinschilderij. Dat is door middel van aluminium frame. Het frame wordt aangeleverd als een bouwpakket. Dit is vrij eenvoudig in elkaar te zetten en op een schutting, muur of wand te bevestigen. In het tuindoek worden er ringen aangebracht en er worden rekkers met haken meegeleverd die verbonden kunnen worden aan het aluminium frame. Dit tuinposter ophangsysteem heeft een chique uitstraling.

Extra services voor je tuinschilderij

Naast onze fotocollectie hebben we nog een aantal diensten die zeer geschikt zijn voor tuinposters. Je kunt bijvoorbeeld in onze fotocollectie een foto selecteren en die vervolgens door ons laten bewerken met een fotofilter of foto effect. Daarmee kun je een totaal andere uitstraling krijgen voor je tuindoek. Ook kunnen we jouw foto bewerken naar jouw wensen. Als je bijv. een foto hebt zonder doorkijk en je wilt daar een doorkijk in maken dan is dat mogelijk. Ons team van photoshop experts vinden dit soort opdrachten leuk en uitdagend.

Extra informatie

Materiaal

Tuinposter

Heb je een vraag of opmerking,
of wil je gewoon even kletsen?
Geef ons een belletje!

Dionne

Canvasfoto.nl - Klantenservice