Canvas foto vergelijk kwaliteit

Gratis Retour

Hoeveel partijen bieden gratis retour aan? Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe de beste canvas doeken leveren. Dat is ook de reden waarom wij gratis retour aanbieden op al onze canvas produkten. Wij doen er alles aan om jouw foto zo mooi mogelijk te maken. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn dan halen we de foto gratis bij je op. Hoe? Neem contact op met onze klantenservice via info@canvasfoto.nl of bel ons: 085-0110128.

Niet tevreden? Geld terug

Canvasfoto doet er alles aan om je foto te laten schitteren aan de muur. Wij streven ernaar om al onze klanten blij te maken met onze producten. Vind je echter dat het product niet voldoet aan jouw eisen. Dan halen we de foto op en storten je geld terug. Dat is 100% garantie.

Gratis Bezorgen

Wij houden van een duidelijk en eerlijk verhaal naar onze klanten. Daarom worden al onze doeken gratis bezorgd en als dat nodig is ook weer gratis opgehaald.

Gratis ophangset

Bij elke wanddecoratie, foto of kunstwerk krijg je van ons een gratis ophangset. Wij begrijpen dat je het zo snel mogelijk aan de muur wil hangen of compleet kado weg wil geven. Geen kleine lettertjes altijd transparant.

Klantenservice op wereldniveau

Onze klantenservice is niet alleen uitermate nuttig, ze zijn ook nog eens heel leuk! Wij staan altijd tot je beschikking om alle vragen te beantwoorden en ook om de mogelijkheden te bespreken. Of je foto nu bewerkt moet worden of je hebt een speciale maat of je wilt iets totaal anders. Je kunt altijd bij ons terecht maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Ook als je je canvas foto wilt terugsturen.

Uitmuntende kwaliteit

Jouw foto op canvas zal nooit barsten of kreukelen. Wij maken gebruik van de beste materialen, de beste inkten en een zeer goede vernis om je foto te beschermen. Mocht je canvas foto toch beschadigd raken en dan bedoelen we niet dat je hond zijn tanden er in heeft gezet ( ja dat gebeurt ook ☺ ) Dan krijg je een nieuwe afdruk of je geld terug. 100% gegarandeerd.

Bij canvasfoto.nl is alleen een tevreden klant niet genoeg. We zijn er om ervoor te zorgen dat je echt gaat genieten van je kunstwerk. Onze passie is om jou het beste kunstwerk te leveren en daarvoor selecteren wij de beste materialen en zorgen onze getalenteerde designers ervoor dat jouw idee wordt gerealiseerd.

Canvas foto vergelijk kwaliteit op alle bovenstaande punten en maak dan je beslissing…